Specialtransport

Du kan altid være sikker på, at vi har det store overblik og finder en professionel løsning.

Specialtransport udføres af STA-udannet personale​

Skal du flytte ting, der er for store til flyttebilen? Uanset om du står over for en flytning eller på anden måde skal flytte overdimensionerede ting, kan det være svært at overskue. Hos Palles Kraner er vores personale STA-uddannede, og vi står for godstransport og specialtransport samt kørsel med følgebiler af for eksempel:

  • ​Pavilloner
  • ​Hytter
  • ​Ventilationsanlæg
  • Spær
  • Andre ting der er op til 25 meter langt.

Sikker kørsel med følgebiler under specialtransport

Når man kører med specialtransport, er det vigtigt, at man overholder visse retningslinjer. Af sikkerhedsmæssige årsager er det ofte nødvendigt at bruge følgebiler. Det er dimensioner som højden, længden, bredden og vægten af dine genstande, der afgør, hvorvidt din kørsel skal være ledsaget af følgebiler.

Du kan altid være sikker på, at vi har det store overblik og finder en professionel løsning. Vi sørger altid for, at alle forholdsregler bliver overholdt, så dine genstande bliver transporteret efter alle kunstens regler.​

Hos Palles Kraner i Præstø på Sjælland har vi stor erfaring med special- og godstransport i hele Danmark, og vi finder altid det rette køretøj til din opgave.

Vi har både lastvognskraner, forvogne med påhængsvogne samt trækkere med trailere. Vi udlejer også køreplader og skibscontainere. Når du vælger os til din gods- eller maskintransport, sørger vi altid for, at din opgave bliver fuldt til dørs.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på godstransport

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 55 99 12 30 eller til at sende os en e-mail på Info@palleskraner.dk, hvis du har spørgsmål angående specialtransport eller godstransport.

Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Giv os et kald