Bådtransport

Vi håndterer din båd på den mest professionelle vis, og vi er meget omhyggelige, når vi tager hånd om din båd.

Bådtransport udføres med over 30 års erfaring

Har du fundet drømmebåden, og befinder den sig lidt for langt væk?

Eller er det blevet tid til at sætte båden til lands eller vands? Hos Palles Kraner tilbyder vi en sikker bådtransport af alle både op til 15 tons. Vi kan køre både op til 32 fod på forvogn, hvor større både køres på sættevogn/hænger.

Vores virksomhed er beliggende i Præstø på Sjælland, men vi tilbyder båd- og krantransport af både i hele Danmark.

Professionel bådtransport

Hvis du har købt en ny båd, kan det føles lidt utrygt at sejle den hjem. Det er heller ikke altid ligetil at stå for en bådtransport selv, da man skal tage hensyn til forhold som bådens form og tyngdepunkt. Her kan den mindste fejl få store, dyre og unødvendige konsekvenser og reparationer, og derfor er det bedst at overlade det til et erfarent fagfolk.

Vi håndterer din båd på den mest professionelle vis, og vi er meget omhyggelige, når vi tager hånd om din båd. Vi vil altid sørge for, at din bådtransport sker hurtigt, sikkert og til konkurrencedygtige priser.

Din båd er i trygge hænder hos os

Hos Palles Kraner har vi over 30 års erfaring med bådtransport fra vores firma i Præstø, så du kan trygt overlade din båd til os. Vi sikrer, at din båd får de mest optimale forhold, og vi sørger altid for, at den når sikkert frem til tiden.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en professionel bådtransport, kan du altid kontakte os på telefon (+45) 55 99 12 30 eller sende os en e-mail på Info@palleskraner.dk. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden.

Priser på bådtransport

(Alle opgaver faktureres den forbrugte tid + til og fra kørsel)

(Priserne er inklusiv moms)

  • Både op til 29 fod, 5 tons, 3 meter høj​

Timepris: 1.250,-​

  • Både op til 30 – 40 fod, 5-10 tons

Timepris: 1.500,-​

  • Både over 10 tons

Kontakt os for tilbud

  • Internt på alle havne op til 37 fod, 6,5 tons

Kontakt os for tilbud

Giv os et kald