Maskintransport

Uanset hvor stor opgaven er, klarer vi hos Palles Kraner din maskinflytning.

​Maskintransport på sikker og forsvarlig vis

Har du brug for professionel flytning af enten store eller små maskiner? Uanset hvor stor opgaven er, klarer vi hos Palles Kraner din maskinflytning.

Vi kan flytte alle slags maskiner. Faktisk tilbyder vi maskintransport af maskiner på helt op til cirka 30 ton til fordelagtige priser. Vi flytter blandt andet følgende maskiner:

  • ​Landbrugsmaskiner
  • ​Fræsemaskiner
  • ​Kantpresser
  • ​CNC-maskiner
  • Produktionsmaskiner
  • Og mange andre slags maskiner

​Afmontering og montering i forbindelse med maskinflytning

Vores firma er beliggende i Præstø på Sjælland, men vi tilbyder professionel maskintransport i hele Danmark. Derudover kan vi også stille med professionelle fagfolk, som kan varetage afmontering samt montering af maskinerne, efter de er blevet flyttet, såfremt dette ønskes.

Vi har mere end 30 års erfaring med maskinflytning, så du kan være helt sikker på, at din maskine bliver transporteret på sikker og forsvarlig vis.​​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maskintransport

Har du brug for professionel flytning af maskine, eller har du nogle spørgsmål angående vores maskintransport, er du meget velkommen til at kontakte os. Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan løse lige netop din opgave, hører vi også gerne fra dig.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på maskinflytning. Vi tager desuden ofte ud og kigger på lokaliteten for at bedømme størrelsen af projektet.

Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 55 99 12 30, eller du kan skrive til vores e-mail Info@palleskraner.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt – vi glæder os til at høre fra dig.

Giv os et kald